Nyheder

Aarke danskvandsmaskine – elegant og brugervenlig

9.10.2017

Forestil dig en danskvandsmaskine, der er alt andet end en klassisk sodastream. Aarke er en high-end danskvandsmaskine med et unikt design, som vil pynte i ethvert køkken. Den første danskvandsmaskine der er støbt i ét af rustfri stål, produceret af AQVIA by AGA.

En elegant måde at lave sundere danskvand & sodavand på. Det slanke design giver anledning til at lave bobblende drikke, igen og igen. Det er så simpelt, som blot at trykke håndtaget ned. Aarke fungerer helt uden brug af batteri eller strøm. Du slipper for ledninger og batterier. Den står til rådighed når du har brug for det, og fungerer med standard kulsyrepatronerne fra AGA.

Videopræsentation af Aarke: https://www.youtube.com/watch?v=Xb5iaoUErZI

Navnet Aarke er ikke tilfældigt valgt, da det betyder ”hverdag” på Sami. Sami er et sprog som kun 500 mennesker i det nordlige Sverige snakker. Mændene bag den elegante Aarke er Jonas Groth og Carl Ljungh, og deres formål er at designe, producere og sælge premium husholdningsmaskiner. Aarke danskvandsmaskinen er skabt med denne vision, hvilket tydeligt kommer frem i det unikke og elegante design.

Forhandler: KitchenOne.dk/sodavandsmaskiner/