Danskvandsmaskiner

AQVIA-vandflasker

Smagsvarianter

Exclusive Stainless Steel

AQVIA Exclusive Stainless Steel er ensolid danskvandsmaskine helt i rustfrit stål. Den smudsafvisende overflade forhindrer fingeraftryk, så maskinen bliver ved med at se pæn ud. AQVIA Exclusive er støjsvag og enkel at anvende, og kulsyremængden er nem at indstille. WiseGuide, Nordens største producent af forbrugertests, kårede AQVIA Exclusive til den bedste danskvandsmaskine i 2013 og 2014.

Alt tilbehør til AQVIA Balance og Exclusive (såsom vandflasker og kulsyrepatroner) er kompatibelt med denne model.

OBS! Placér ikke AQVIA-danskvandsmaskinen tæt på en varmekilde!

Mål:              
Højde: 437 mm, dybde: 255 mm
og bredde: 135 mm
Vægt: 3,7 kg (inkl. kulsyrepatronens
og PET-flaskens vægt)

 

”... fortjener sin plads i køkkenet og er legende let at bruge.”

Wise Guide, Nordens største producent af forbrugertests, 9/2014 (opdragsgiver: formiddagsavisen Aftonbladet)

Balance

AQVIA Balance er en brugervenlig danskvandsmaskine i et lækkert design, der af WiseGuide blev kåret som den mest prisgunstige danskvandsmaskine i deres forbrugertest 2013. Året inden vandt AQVIA Balance sågar den uafhængige test af danskvandsmaskiner i SVT's forbrugerprogram Plus. Svenskproducerede AQVIA Balance har tiltalende Softell-detaljer og fås i farverne All Black/Snowwhite.

Alt tilbehør til AQVIA Balance og Exclusive (såsom vandflasker og kulsyrepatroner) er kompatibelt med denne model.

OBS! Placér ikke AQVIA-danskvandsmaskinen tæt på en varmekilde! 

Mål:
Højde: 436 mm, dybde: 266 mm
og bredde: 143 mm
Vægt: 2,5 kg (inkl. kulsyrepatronens
og PET-flaskens vægt)

 

”ukompliceret, masser af brus og nemt selv at regulere kulsyremængden”

WiseGuide, Nordens største producent af forbrugertests, 4/2013 (opdragsgiver: Nyhedsbureauet TT Spektra)

AQVIA – flotte og brugervenlige danskvandsmaskiner

Boblevand med et enkelt tryk på en knap!

Med AQVIA-danskvandsmaskinen kan du lave boblevand hjemme i køkkenet og slippe for at slæbe tunge flasker med hjem fra supermarkedet! Med AQVIA skaber du perlende danskvand, lækre læskedrikke, forfriskende energidrikke eller måske en sommerbowle med lige præcis den smag, som du ønsker!

AQVIA-danskvandsmaskinen er et smukt og stilrent indslag i dit køkken. AQVIAs design og farver afspejler den nordiske stil med sine enkle, rene og afdæmpet elegante linjer.

Skabt på brugerens vilkår

AQVIA er mere end bare et smukt ydre: Kulsyreprocessen er både hurtig, enkel og støjsvag. Flasken kan sættes i og tages ud med én hånd, og kulsyreknappen er praktisk placeret på maskinens front.

AQVIA-danskvandsmaskinen er skræddersyet til at kunne stå under overskabene på køkkenbordet. Eftersom AQVIA ikke kræver strøm, kan du placere den præcis, hvor der er mest brug for den: Ved spisebordet, på terrassen, i sommerhuset eller på båden. AQVIA produceres i Sverige i henhold til strenge kvalitetskrav og kan uden problemer holde til at blive anvendt hver dag.

Alle bestanddele i AQVIA er miljøvenlige og kan genbruges. 

AGAs danskvandsmaskiner fås i to forskellige modeller: AQVIA Exclusive og AQVIA Balance.

 

AQVIA is a registered trademark of Linde Group.

AQVIA-danskvandsmaskiner – flere topplaceringer i forbrugertests

AQVIA-danskvandsmaskiner er blevet rost i uafhængige forbrugertests, som har sammenlignet udseende, brugervenlighed, pris og selve kulsyreprocessen.

Både AQVIA Exclusive og AQVIA Balance udmærkede sig, da WiseGuide, Nordens største producent af forbrugertests, testede danskvandsmaskiner i 2013 og 2014.

AQVIA Exclusive blev for anden gang kåret som vinder i WiseGuides seneste test af danskvandsmaskiner, som blev udført 9/2014 på opdrag af formiddagsavisen Aftonbladet. Testen omfattede de seks mest populære og solgte modeller på markedet fra tre forskellige producenter.

Juryens dom var, at AQVIA Exclusive “fortjener sin plads i køkkenet og er legende let at bruge”. Begrundelsen lød:

AQVIA Balance var den mest prisgunstige danskvandsmaskine ifølge juryen i WiseGuides test i 2013. AQVIA Balance blev også kåret til bedste danskvandsmaskine i en uafhængig test foretaget af det svenske forbrugerprogram Plus på SVT. Modellen vandt testen med begrundelsen: God pris, nem at bruge og giver den lovede mængde drik.

Se alla testresultat:

Find Bedst i Test-resultater på Facebook