Danskvandsmaskiner

AQVIA-vandflasker

Smagsvarianter

AQVIA PET-flasker i stål

Stålversionen af AQVIA PET-flasken har låg og bund i rustfrit stål. Den flotte og moderne flaske fås som gennemsigtig, grå, lyserød, blå og grøn. Hvilken farve passer til dit køkken eller din borddækning?

Volumen: 1 liter

AQVIA PET-flasker i plastik

De smarte AQVIA®-vandflasker i PET-plastik fås i sort, hvid, lyseblå og lyserød. Flaskernes bund er enten sort eller hvid. Flaskerne passer både til AQVIA Exclusive- og AQVIA Balance-modellerne.

Volumen: 1 liter

AQVIA Duopack

Nu kan du nemt tage danskvand med til træning eller på picnic! AQVIA Duopack halvliters flasker passer i alle AQVIA-danskvandsmaskiner. Spar penge, og skån miljøet ved at lave dit eget danskvand derhjemme! De sorte og hvide flasker med rene linjer i typisk skandinavisk stil er bisphenolfri og passer til alle AQVIA-maskiner.

Volumen: 0,5 liter

Stilrene vandflasker

Der er ingen grund til at gemme AQVIA-vandflasken af vejen – den er tværtimod et stilfuldt indslag på et smukt dækket bord!

AQVIA-vandflaskerne er fremstillet i PET-plast, og både låg og bund er enten af plast eller stål. Alle AQVIA-vandflasker har bajonetfatning, så flasken nemt og hurtigt kan sættes i tages ud af danskvandsmaskinen med én hånd ved at dreje den 1/8 omgang. AQVIA-flaskerne indeholder hverken bisphenol, phtalater eller andre skadelige stoffer. Låget er tætsluttende, og flaskerne har gennemgået en omhyggelig kvalitetskontrol og er blandt andet blevet tryktestet. 

AQVIA-flaskerne er lette og enkle at rengøre i hånden. Undgå at opbevare flaskerne i direkte sollys eller at vaske dem i opvaskemaskine eller meget varmt vand – varmen kan gøre flasken deform. AQVIA-flaskerne holder i cirka 3 år og har en udløbsdato, som skal sørge for, at de er sikre at anvende.

AQVIA-vandflaskerne fås i størrelserne 0,5 og 1 liter.

 Husk: Danskvandsmaskinen kan kun lave brus i rent vand. Hvis du vil tilsætte smag til din drik, skal du tilsætte smagen, efter at du har lavet brus i vandet.

 Læg ikke flaskerne i opvaskemaskinen eller i for varmt vand!

 Udskift flasken inden udløbsdatoen.

AQVIA-danskvandsmaskiner – flere topplaceringer i forbrugertests

AQVIA-danskvandsmaskiner er blevet rost i uafhængige forbrugertests, som har sammenlignet udseende, brugervenlighed, pris og selve kulsyreprocessen.

Både AQVIA Exclusive og AQVIA Balance udmærkede sig, da WiseGuide, Nordens største producent af forbrugertests, testede danskvandsmaskiner i 2013 og 2014.

AQVIA Exclusive blev for anden gang kåret som vinder i WiseGuides seneste test af danskvandsmaskiner, som blev udført 9/2014 på opdrag af formiddagsavisen Aftonbladet. Testen omfattede de seks mest populære og solgte modeller på markedet fra tre forskellige producenter.

Juryens dom var, at AQVIA Exclusive “fortjener sin plads i køkkenet og er legende let at bruge”. Begrundelsen lød:

AQVIA Balance var den mest prisgunstige danskvandsmaskine ifølge juryen i WiseGuides test i 2013. AQVIA Balance blev også kåret til bedste danskvandsmaskine i en uafhængig test foretaget af det svenske forbrugerprogram Plus på SVT. Modellen vandt testen med begrundelsen: God pris, nem at bruge og giver den lovede mængde drik.

Se alla testresultat:

Find Bedst i Test-resultater på Facebook